Even geduld, de goden zijn nog bezig.

Informatie

Rokhstavir is een nieuw soort evenement wat LARP, Reenactment en Levend Stratego combineert in één! Doordat wij niet de spelers alle vrijheid geven, maar juist in een vaste factie plaatsen, noemen wij onszelf geen LARP evenement.

Vanaf heden noemen wij Rokhstavir een WRE: Warfare Roleplaying Event. Hier is mede voor gekozen om een duidelijke lijn (verschil) te scheppen tussen LARP en het evenement Rokhstavir.

Beknopte informatie​

– De minimum leeftijd is 16 jaar, maar wij focussen op 20+. 
– Eten wordt niet verzorgd en wordt ook niet verkocht. Wij bieden wel gratis limonade en water aan om gehydrateerd te blijven.
– Je dient een van de bestaande facties te kiezen. Eenmaal gekozen, zit je aan deze factie vast. Dit om het spel zo eerlijk mogelijk te maken voor iedereen. *Je kunt je ook als (nieuwe factie) groep aanmelden. Stuur ons dan een bericht van te voren!
​- Je hoort de kleding te dragen van de factie die jij kiest. Hiernaast zie je een voorbeeld welke kleding dat is. Daarnaast heeft The Empire specifieke kleuren, waar de deelnemers zich aan moeten houden. Hou je ook aan je rang in het spel qua kleding.
– Kampleven is een groot onderdeel van het spel. Blijf in je rol en speel deze ook uit. ​
– Wij verwachten 35-50 deelnemers tijdens het spel. Bij een minimum van 25 gaat het spel door!
– Wij gebruiken LARP en boffer wapens. Deze worden ook gechecked door de organisatie. Hieronder kun je een lijstje zien van de voorwaarden.

Wapen check:

Wij hebben minimale vereisten aan de wapens van onze deelnemers gesteld:
– 2 cm foam aan buitenkant
– Sterk genoeg om gevechten te kunnen weerstaan.
– Bij steek wapens, minimaal 5 cm indrukbare materie.​

Schilden hebben een paar andere eisen:
– MINIMAAL rand van foam 2 cm dik
– Bij houten schilden moeten deze worden getest of zij gevechten kunnen weerstaan. Alleen de rand hoeft van foam te zijn. Geen ijzeren onderdelen aan buitenkant (kant van vijand) van schild.

Locatie

Wij spelen op het terrein van  Scoutcentrum Buitenzorg aan de Amsterdamsestraatweg 51 in Baarn.

Input your search keywords and press Enter.